2003-ban Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány néven alapított nonprofit szervezet célja a Magyarország területén élő leukémiás és rákos gyermekek életkörülményeinek javítása, a gyógyulásra való esély növelése.

Alapítványunk nevét nem olyan régen kibővítettük. Hosszú nevünk: Együtt a Leukémiás Gyermekekért- Gyermekleukémia Alapítvány. Tettük ezt azért, hogy a jövőben egy könnyebben megjegyezhető, más szervezettekkel nem összekeverhető rövid nevet használhassunk, amely: Gyermekleukémia Alapítvány.

Míg az 1950-es években a leukémiás gyermekeknek mindössze 10%-a élte túl a betegséget, ma már a rákos gyermekek 80-85%-a sikeresen gyógyítható, ha adottak a megfelelő körülmények. Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekkori leukémiás és rákos megbetegedésekben érintettekre, attitűdváltozást előidézve a társadalom egészében.

Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító tevékenységhez, valamint a leukémiás gyermekeket nevelő családok életkörülményeinek javításához.

Ennek szellemében az évek során több száz családnak nyújtottunk havi anyagi támogatást, családtámogatási programunk keretében, valamint térítésmentes integrált nyári táborokban tudnak részt venni a gyógyulófélben lévő leukémiás gyerekek és egészséges testvéreik. Sok szülő félve engedi el gyermekét egyedül táborozni, aggódik annak testi és lelki épségéjéért is, de ha a testvér is kíséri, a szülő nyugodtabb. A gyermekek így nem hagyják teljesen maguk mögött a komfortzónájukat, mindig mellettük áll egy biztos pont, egy családtag a táborban. Szintén fontos szempont, hogy a beteg gyermek nem csak beteg társaival találkozik hanem megkezdheti a visszaintegrálódást a hétköznapi, kórházaktól mentes életbe is. A gyógyítása érdekében folyó kutatásokat is kiemelten támogatjuk.

Az Alapítvány számára szívet melengető és megható érzés látni, amikor azt tapasztaljuk, hogy a társadalomból sokan teszik céljainkat magukévá, amely oly kritikus a leukémiás gyermekek gyógyulásában. Ön is fontos ennek a küldetésnek a megvalósulásában. Az Ön segítségére is számítunk, hogy a leukémiás gyermekek talpra tudjanak állni ebből a korábban végzetesnek hitt betegségből; az Ön segítségével ezek az apró hősök esélyt kaphatnak az egészséges életre!

 

A Gyermekleukemia Alapítvány támogatói kódja: gyermekleukemia

Miért legyen a Te babádnak is Babaigazolványa?

Miért legyen a Te babádnak is Babaigazolványa?

Mert Trendi!
  • Személyre szabott egyedi ajándék és örök emlék!
  • Fényképpel ellátott kártya, a babád születési adataival
  • Mert Babaigazolványoddal Te is támogathatsz egy általad megadott segítő szervezetet!
  • Mert a partnereinknél kedvezményeket kapsz!
  • A Kidblo.com oldalon kedvezményes prémium tagságra jogosít!
  • A Rendezvényeinkre kedvezményes belépésre jogosít!
A Babaigazolvány megrendelésekből támogatunk több szervezetet

A Babaigazolvány megrendelésekből támogatunk több szervezetet

Hogyan is támogathatsz Te is egy neked szimpatikus szervezetet? A Babaigazolványod megrendelésével nem csak egy trendi, egyedi emléked lesz a Babád születéséről, hanem a megrendelésnél kiválaszthatod, hogy Te melyik szervezetet szeretnéd támogatni Babaigazolvány vásárlásoddal. Ha Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot,szeretnéd, akkor nincs más dolgod mint a megrendelésnél megadod a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat támogatói kódját!
Legyél Trendi szülő, rendeld meg a Babád egyedi, testreszabott igazolványát most!

Legyél Trendi szülő, rendeld meg a Babád egyedi, testreszabott igazolványát most!

Legyél Trendi szülő, rendeld meg a Babád egyedi és személyreszóló igazolványát most és csatlakozz a Babaigazolvánnyal rendelkezők közösségéhez.
Most kedvezményesen rendelheted meg a Babaigazolványod

Most kedvezményesen rendelheted meg a Babaigazolványod

Te is szeretnél egy Babaigazolványt a Babádnak? Jó hírünk van! Most kedvezményesen juthatsz hozzá, ha egy kuponkóddal rendelkezel Sőt, ha támogatói kóddal rendeled meg akkor nem csak kedvezményt kapsz de egy általad kiválasztott szervezetet is Támogatsz! Kupon kódot hogy szerezhetsz? Iratkozz fel itt a hírlevelünkre és azonnal küldjük a kuponkódod!
Karácsonyi ajándék neked a Babaigazolványtól

Karácsonyi ajándék neked a Babaigazolványtól

Hamarosan itt a Karácsony. Mi nem csak jótékonykodunk a Babaigazolvánnyal, de személyes ajándékot is adunk minden Babaigazolvány tulajdonosnak. Hogyan? Most ajándékba kapod a házhozszállítást. Ez a mi karácsonyi ajándékunk neked, nektek! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Az általunk támogatott szervezetek

Tetovált Állatmentők

Tetovált Állatmentők

Cseppkő Gyermekotthon

Cseppkő Gyermekotthon

Mikulásgyár

Mikulásgyár

Down Alapitvány

Down Alapitvány

Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány

Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat

Szent Márton Gyermekmentő szolgálat